DREAM BIG. MAKE ART.

lasa-te inspirat de natura

“What the world thought made little difference. Rembrandt had to paint. Whether he painted well or badly didn’t matter; painting was the stuff that held him together as a man. The chief value of art, Vincent, lies in the expression it gives to the artist. Rembrandt fulfilled what he knew to be his life purpose; that justified him. Even if his work had been worthless, he would have been a thousand times more successful than if he had put down his desire and become the richest merchant in Amsterdam.”

Lust for Life – Irving Stone

Cate o zi pe rand, amintindu-ne intotdeauna ca vibratiile bune provin din a face lucrurile cat de bine putem, fie ca ne facem meseria, fie ca ajutam un prieten, fie ca ne urmam o pasiune. Cea mai buna recompensa asteptata, trebuie sa fie sentimentul ca am oferit tot ce am avut mai bun care, in timp, va aduce recompense. Intr-un fel sau altul, intr-un timp scurt sau lung, ceea ce facem afecteaza sau ating oamenii. Asadar, sa lasam ceva bun!

BiRed reprezinta un pasionat de arta si de natura, un artist autodidact care a simtit ca poate face mai mult decat sa admire, sa priveasca si care a simtit ca frumusetea cere simtaminte dupa propriile principii, dupa propriile valori cat timp este expusa cu sinceritate.

Si ca o nota personala, va spun ca ceea ce ma face sa vibrez este NATURA care,  prin pasari, animale, insecte, copaci, plante … munti, mari, oceane … tot ceea ce are puterea de a opri timpul pentru o secunda cat ne facem timp sa le observam, ne daruieste viata; LITERATURA care ne arata ca oamenii sunt ca noi si viata noastra este a noastra sa o traim;  … sau ZAMBETELE NEASTEPTATE intalnite pe strada, doar pentru ca …

.. si de aici, am inceput sa-mi indeplinesc dorintele de a desena/picta tot ce ma facea sa vibrez emotional sau ceea ce, cei din jurul meu, cu amabilitate, imi cereau sa portretizez pentru ei.

Asa cum sunt, sunt ceea ce sunt. Pentru a afla (cum și ce), m-am oprit din a ma gandi si am ales sa fac. Nici macar nu rezonez cu statutul de „artist”. Daca dumneavoastra credeti ca sunt artist, asa sa fie. Daca nu, lasati-ma sa pictez si sa desenez!

Puteti alege doar sa vizualizati lucrarile mele de arta fie accesand magazinul, fie galeria, pastrand o minte deschisa, permitandu-le sa va povesteasca mai multe despre mine.

Cumparand o lucrare de arta care va atrage fie impulsionati de trairile de moment, fie cantarind indelung, aduceti in casa nu doar o particica de bucurie, de frumos, de trairi, ci si sprijiniti, dar mai ales impulsionati autorul sa-si urmeze vocatia, sa se dezvolte pentru a va oferi tot ce-i mai bun, inclusiv, de ce nu, o investitie profitabila in timp.

Produse noi